Ezek az okai annak, hogy nem jutsz el a csúcsra

Sajnos nagyon sok lány küzd azzal a problémával, hogy nem jut el a csúcsra, pedig olykor csak egy kis változtatás a megoldás, és sikerülne – írja a joy.hu.

Ezek az okai annak, hogy nem jutsz el a csúcsra
-illusztráció-

1. Olyan gyógyszert szedsz, ami mellett szinte lehetetlenség elérni az orgazmust. Általában az elalvást segítő vagy depressziót kezelő gyógyszerek okoznak olyan hormonális zavart, amik képtelenné tesznek a csúcsra jutni. Ha erre gyanakszol, keresd fel az orvosod!

2. Nem fektettek hangsúlyt az előjátékra. Hallottad már azt a mondást, hogy sok nő megjátssza az orgazmust, mert sok pasi színleli az előjátékot? Nos, nem valószínű, hogy sikerül csúcsra jutnod, ha csak belevágtok a közepébe a szexnek, és nincs időd ráhangolódni!

3. Fogalmad sincs, mi működik nálad. Ha nem vagy elég tapasztalt, és nem volt sok szexuális élményben részed, talán olyan felfedezetlen területeket is találsz a testeden, amire nem gondolnál. Vedd a saját kezedbe az irányítást, és játszadozz magaddal.

4. Túl stresszes vagy, nem tudsz kikapcsolódni. A lányok sokat kattognak azon, hogy a pasijukat megfelelően ki tudják-e elégíteni, idegeskednek az alakjuk miatt, és ezer más dolog miatt is. Ha ezeket elengeded, sokkal jobb lesz minden az ágyban!

joy.hu