Meghalt a Trónok harca sztárja

  • Bulvár
camera

1

Meghalt a Trónok harca sztárja

Fotó: Instagram 

Megosztás

74 éves korában elhunyt Ian Gelder brit színész, aki Kevan Lannistert alakította a népszerű sorozatban. Férje elárulta, hogy Ian halálát rákbetegsége okozta.

A brit színész pályafutása során több felvonásban is szerepelt. A rajongók azonban leginkább az elmúlt évtized egyik legnépszerűbb sorozatához, a Trónok harcához kötik, ahol Kevan Lannister karakterét alakította – írja a Topky.

Ben Daniels, a színész párja az Instagramon jelentette be, hogy Gelder hónapokig harcolt a rákkal.

„Mély szomorúsággal és összetört szívvel kell értesítenem, hogy drága férjem, Ian Gelder elhunyt. Decemberben epevezetékrákot diagnosztizáltak nála, és tegnap 13 óra 7 perckor meghalt. Abbahagytam minden munkát, és vigyáztam rá, de egyikünk sem tudta, milyen gyors lefolyása lesz a betegségnek”

– írta Daniels.

„Nagyon bátran küzdött meg ezzel a szörnyű betegséggel, és sohasem bánkódott. Csodálatos volt, és nagyon fog hiányozni. Ez a felvétel karácsonykor készült, miután hazahoztam a kórházból. Annak ellenére, hogy túlélte a legrosszabb három hetet, még mindig látszik rajta az öröm és a szeretet. Nyugodjon békében” – tette hozzá a színész.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program