Podbrezová-DAC - Muñoz: "Minden adott ahhoz, hogy kiharcoljuk az európai kupaszereplést"

camera

1

Podbrezová-DAC - Muñoz:  "Minden adott ahhoz, hogy kiharcoljuk az európai kupaszereplést"

Fotó: Cséfalvay Á. András - archív 

Megosztás

A DAC vasárnap háromgólos győzelmet aratott a Podbrezová vendégeként a Niké-liga rájátszásának 8. fordulójában. Edzői értékelések:

Xisco Muñoz (DAC 1904): „Két eltérő félidőt láttunk. Az elsőben nyújtott teljesítményünk elmaradt a várakozásoktól, a másodikban azonban hoztuk a múltkori színvonalát. Ez már olyan volt, mint amit látni szeretnénk, csak épp teljes 90 percet kellen így játszanunk. A játékosok naponta keményen dolgoznak a céljaink elérése érdekében, ezért büszke vagyok rájuk. Minden adott ahhoz, hogy kiharcoljuk az európai kupaszereplést. A fejemben már a következő meccs jár, amelyre száz százalékosan fel kell készülni, és a szurkolókkal közösen a maximális teljesítményt nyújtani. Egy újabb döntő vár ránk.”

A mérkőzés:

Roman Skuhravý (Podbrezová): „Igyekszem dolgozni az érzelmekkel, amelyek már régóta bennem vannak. Egyúttal próbálok dolgozni a fiúkkal, számukra a jelenlegi helyzet még nehezebb. Minden meccsünk egyforma. Szakértőivé váltunk annak, hogyan gyalázzuk meg a saját teljesítményünket. Nincs senki, aki vállalná a felelősséget, ezért veszítünk sorozatban. Nem tudjuk kihasználni a lehetőségeinket, másrészt magunk kínáljuk fel azokat az ellenfélnek, aki ezért büntet minket. Ma megérdemelten veszítettünk. Felkészülünk azonban a következő meccsekre, és meglátjuk, kivel számolhatunk a következő szezonban, és kivel nem.”

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program