Pénteken Dunaszerdahelyen tart válogatót a Megasztár!

camera

1

Pénteken Dunaszerdahelyen tart válogatót a Megasztár!

Forrás: TV2 

Megosztás

Tizenkét év után indul újra a Magyarország egyik legsikeresebb zenei tehetségkutatója, a Megasztár, és ezen a héten Dunaszerdahelyen, a Soul Hunter Music Clubban is tartanak válogatót.

A Megasztárt megnyerő tehetségre idén 40 millió forint nyeremény, Los Angeles-i dalfelvétel és egy videoklip vár, ha viszont figyelembe vesszük, hogy kik nyerték meg a korábbi évadokat, akkor értelemszerű, hogy a felsorolás itt nem ér véget. Ugyanis a showműsorral nem mellesleg hírnév, elismerés és karrier is jár.

A Megasztár 2003-ban indult, az első évadát Tóth Vera nyerte meg, de az akkori második Oláh Ibolya és Gáspár Laci is máig sokat emlegetett sztárok a popszakmában. A tehetségkutatónak hat évada ment le a TV2-n, a másodikat Molnár Ferenc Caramel, a harmadikat Rúzsa Magdi, majd Király Viktor, Tolvai Reni és Radics Gigi nyerték, de az egyes évadokban ismerhettük meg Tóth Gabit, Kökény Attilát, Puskás Petit és Dér Henit is.

„Amióta csatlakoztam a TV2-höz öt évvel ezelőtt, azóta az volt az álmom, hogy visszahozzuk a csatorna legemblematikusabb énekes tehetségkutató műsorát, a Megasztárt” – fogalmazott a februári bejelentés során Peter Stanchev, a TV2 vezérigazgatója.

A műsorra már folyamatban vannak a meghallgatások, és aki nem akar Budapestig utazni Szlovákiából, konkrétabban a Csallóközből, eljöhet a pénteken 11 és 14 óra között megvalósuló meghallgatásra a Soul Hunterbe.

A jelentkezés alsó korhatára 14 év, ám a fiatalkorú jelentkezőket szülői kísérlettel kell érkezniük. Két dallal kell emellett készülniük, amelyek közül az egyik valamilyen mai sláger, a zenei alapot maguknak kell elhozniuk. Lehetőség van arra is, hogy saját dalt hozzanak, illetve hangszeren kísérjék magukat.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program