PomléRun újratöltve - Rajt május 8-án

Hirdetés

2024. május 05. - 12:08

Megosztás

Ne hagyja ki 2024. május 8-án, szerdán, az immár tizenegyedik alkalommal kicsik és nagyok számára megrendezésre kerülő jótékonysági futóversenyt, a PomléRun-t!

PomléRun családi futóverseny útvonala Somorja-szerte vezet, és idén is a csodálatos Pomlé parkerdőből rajtol az összes kategória.

A gyerekek három kategóriában indulnak – legkisebbek, alsó-és felső tagozatosok és természetesen, a nevezés számukra díjtalan. A felnőttek a hobbifutásban (3km) és a főfutásban (10km) mérhetik össze erejüket. 

A futások közben frissítőt biztosítanak és minden befutót éremmel díjaznak majd a célban, ezen kívül a főfutás és a hobbifutás résztvevői pólót is kapnak. 

A sportteljesítmény után érdekes kísérő rendezvények, valamint frissítő standok állnak majd rendelkezésre ételekkel és italokkal. A Pomlé vendégeit a Kandráčovci zenekar (körülbelül 13:00 órai kezdettel) és a T.N.T. együttes (körülbelül 14:00 órai kezdettel) perdíti táncra. A gyerekeknek pedig ugrálóvárral kedveskednek.

A belépés az egész nap folyamán díjtalan.

A rajtdíjakból befolyt összeget minden évben jótékony célra fordítják – idén a rendező úgy döntött, hogy a három leggyorsabb somorjai sportegyesület között osztja el. Így nemcsak anyagilag támogatják tehetségeiket, hanem a klubbokat erejük összemérésére is motiválják.

Jelentkezés a www.pomlerun.sk oldalon lehetséges.

(PR-cikk)

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program