Teljesen összeomlott az 5 éves kislány, mikor az édesanyja elmondta neki, hogy nem akarta őt

Az anya őszinte akart lenni, de nagyon rosszul sült el.

Súlyos traumát élt át az 5 éves kislány, amikor az édesanyja bevallotta: soha nem akart gyereket vállalni, így azt sem akarta anno, hogy ő megszülessen – írja a 24.hu a Mirror nyomán, amely egy Reddit-bejegyzésre hivatkozott. A nő érthető módon nem árulta el a nevét, és azt sem, hogy hol élnek.

A 24 éves, négygyermekes nő egy bejegyzésben leírta, hogy ő maga soha nem szeretett volna gyereket, de a férje addig erőltette a dolgot, hogy mindig beadta a derekát.

Az édesanya úgy érezte, hogy nem korrekt a gyerekeivel, ha nem mondja el nekik, hogy hogyan érez. Ezért úgy döntött, hogy a legidősebbel, az 5 éves kislányával kezdi, mivel úgy ítélte meg, hogy vele már lehet beszélni komoly dolgokról.

Az 5 éves kislány a bejelentés miatt kiakadt. A nő leírta, hogy a fenti gondolatok teljesen véletlenszerűen fogalmazódtak meg benne, amikor altatáskor a legidősebb gyermeke arról kezdett mesélni, hogy ha majd felnő, akkor sok gyereket szeretne. A kislány gyanútlanul megkérdezte az anyját arról, hogy ő hány gyereket szeretett volna, mire a nő kifakadt.


(via24.hu)