Tápai Szabina és Kucsera Gábor megmutatta pár hónapos kislányát

Az ismert magyar kézilabdázó és férje, Kucsera Gábor kislánya, Milla novemberben jött a világra. Ő a házaspár második gyermekem fiuk, Bence 5 éves - írja a 24.hu.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor megmutatta pár hónapos kislányát
Fotó: Instagram

Tápai és Kucsera nemrég úgy döntöttek, megmutatják kislányukat a nyilvánosságra, akinek arca a BEST magazin címlapján látható.

BEST leközölt egy olyan fotót is, amin Szabina a kis Millát szoptatja, aki azt mondta azért egyezett bele ilyen felvétel elkészítésébe, hogy megmutassa, hogy a szoptatás egy csodás dolog. Ehhez hozzátette, hogy minden nya bátran vállalja azt, hogy szoptatja a gyermekét, s ezt nyugodtan tegye nylvánosan helyen, de természetesen diszkréten, eltakarva a melleket. De akit zavar a nyilvánosság, az vonuljon el a szoptatásra kialakított helyiségbe.

Szerintem a legfelemelőbb érzés az, ha úgy van velünk a gyerekünk, hogy tudjuk, bármikor adhatunk neki enni. Sok anyuka, aki nem szoptat, azért nem tud vagy mer kimozdulni, mert nem biztos benne, hogy meg tudja etetni a gyerekét

– jelentette ki a kézilabdázó, aki mondanivalójához hozzátette, tudja, nem mindenki tud szoptatni, de aki igen, az ne szégyellje. Elárulta, hogy fia 15 hónapos koráig szopizott.

Fotó: BEST

via24.hu