Szinetár Dóra megmutatta legkisebb gyermekét

A kis Benjamin közel három hónapja bújt ki édesanyja, Szinetár Dóra pocakjából. Ő az első közös gyermeke a színésznő-énekesnőnek és férfjének, Makranczi Zalán színésznek – írja a 24.hu.

A házaspár nemrág úgy döntött, megmutatják kisfiukat a nyilvánosságnak. A kis családról készült fotó a HOT! magazinban látható.

Dórát és Zalán sokan bántották gyermekük születése óta, ők ezt nem is igazán értik.

"Ha a fiam a világáról nem tudó, tehetetlen kis csomag lenne, akkor is ugyanúgy szeretném" – mondta a HOT! magazinnak Dóra, akinek teljesen mindegy hogy néz ki a fia és hogyan viselkedik, akkor is ugyanúgy tekintene rá, s érezne iránta.

Az immár háromgyermekes anyuka azt is elárulta, hogy egyetlen ultrahangos vizsgálat nem mutatott ki semmilyen elváltozást.

"Három olyan 4D-s ultrahangon is részt vettem, ahol  Benjaminnak még a kisujja körmét is megvizsgálták. Ezek meggyőztek, hogy a fiunk a születésekor teljesen egészséges lesz. A Down- szindróma ugyanis nem betegség, de adott esetben súlyos fizikai következményei lehetnek – jelentette ki Dóra, aki azt sem érti, hogy miért gratulálnak nekik ennyiet, s azokat sem érti, aki negatív kritikát fogalmaznak meg irányukban. Úgy véli, nem szabadna úgy viselkedni, mintha nem lenne másság a környezetünkben.

24.hu