Szinetár Dóra így reagált a negatív hozzászólásokra

Szinetár Dóra kisfiáról nem sokkal születése után derült ki, hogy Down-szindrómás. Az énekesnő-színésznő többször is elmondta, nem éli meg tragédiaként a kis Benjámin betegségét – írja a 24.hu.

Ha születése előtt tudták volna, hogy beteg, akkor sem jött volna szóba az abortusz lehetősége. Dórát gyermeke születése óta rengetegn kritizálták a Facebookon, ő azonban csak msot válaszotl ezekre a véleményekre:

„Tiszta szívből kívánom minden olyan kedves kommentelőnek, aki itt akarja kiadni magából a felgyülemlett keserűségét, hogy egyszer majd legyen legalább fele olyan boldog, mint amilyen én vagyok mostanában ezzel a tüneményes pici emberkével, és a csodálatos családommal! És hogy legyen legalább ilyen kisimult 40 évesen, szoptatós kismamaként, smink nélkül!“

Dóra elárulta  a Blikknek, hogy legalább egy évig még biztosan otthon marad a kisfiával.

„Természetesen egész nap a most 10 hetes kisfiammal vagyok, suliidőn kívül a kislányom, Zorka is csatlakozik hozzánk. Nagyon jól érzem magam főállású anyukaként, egyéves koráig mindenképp szeretnék főként a fiammal lenni, és utána is minél több időt tölteni a családommal. A tervek szerint jövő ősszel megyek vissza az Operettszínházba havi egy-két előadásra, és még előtte tavasszal lesz az Újratervezés című albumommal néhány koncertem“.

via24.hu