TRAGÉDIA: Egy táskába csomagolták az újszülött tetemét

2013. június 21. - 10:37 | Régió

EGYHÁZGELLE – Kutyasétáltatás közben lett figyelmes egy járókelő az igelitszatyorba csomagolt újszülöttre. A rendőrség nyomozást indított.

Csütörtökön délután fél öt körül az egyházgellei mezőgazdasági szövetkezet mögötti kanálisban találták meg az újszülött tetemét. Both Péter járási rendőrkapitány kérdésünkre pénteken délelőtt elmondta, hogy még megvolt a kisbaba köldökzsinórja, az előzetes vizsgálat szerint maximálisan két hete születhetett.

Hozzátette, hogy külsérelmi nyomokat nem találtak rajta, de már folyamatban van a boncolása, amely során kiderülhet, hogy élve vagy halva született, illetve hogy milyen nemű. Egyelőre ugyanis ezt sem lehetett megállapítani.

Martina Kredatusová rendőrségi szóvivő pénteken délután tájékoztatott, hogy az orvosszakértő időközben megállapította, hogy az újszülött kisfiú.

A rendőrség emberölés ügyében indított nyomozást. Both Péter felhívta az emberek figyelmét, hogy akinek volt a környezetében az elmúlt időszakban állapotos nő, de gyanús, hogy mi történt a szülése óta, az jelentkezzen a rendőrségen.

-para-