FABWOMANPROJECT: Festy, az egyik legsikeresebb magyar streetstyler és divatblogger

Aki követi a blogomat (www.anamiblog.com) az tudhatja, hogy már jó ideje működik a #FABWOMANPROJECT, melyben kreatív nőket mutatok be a világ minden tájáról. 2014 első interjúalanya Festy volt, aki az egyik legsikeresebb magyar streetstyler és divatblogger. Londonban töltött tanulmányai után hazatérve Magyarországra a Pandarte írójával közösen megalapította a #BLOGGERSHOPPINGDAY mozgalmat, majd beindította saját divatcsatornáját #FESTYCHANNEL név alatt. Az alábbi interjúból közelebbről is megismerhetitek Festyt és némi betekintést kaptok a blogger életbe is.

Festy

Jellemezd magad 5 szóval…

Kreatív, kitartó, vidám, pozitív és segítőkész.

  • Miért pont ezt a nevet adtad a blogodnak? 

A civil nevemet nem akartam használni, mert azt megtartottam a munkahelyemnek és a tanulmányaimnak. Nem akartam a két életemet összekeverni. Így jól jött a becenevem, ami rövid, könnyen megjegyezhető és külföldön is használható.

  • Szerinted mitől különleges a blogod, mitől más, mint a többi? 

Nagy előnyöm volt, hogy itthon az elsők között kezdtem Chabyval az outfit blogolást, ezért különlegesnek számított. Már az adja a titkát, hogy folyamatosan fejlesztem a blogot és újabb projekteket rovatokat indítok rajta. Most a legnagyobb újdonság a #FESTYCHANNEL ahol fiatalos, pörgős videókkal mutatjuk be a divat világát. A következő fél évre még van egy nagy tervem, amit majd csak később tudok elárulni.

Festy

  • Mit csinálsz, amikor nem blogolsz? 

Utazgatok vagy a barátaimmal vagyok. Szeretem a gasztronomiát is, így mindig újabb helyeket fedezek fel. Több mint 20 évig versenyszerűen sportoltam, az utóbbi időben egy kicsit visszavettem belőle, mert arra már sajnos nem jut elég időm.

  • 5 év múlva… 

Az internet világa annyira gyors, hogy most még elképzelni se tudom, mi fog történi 5 év múlva… Szeretném, ha a Festy in style a jövőben is ugyan ebben az ütemben fejlődne. Jó lenne még megtanulni spanyolul és indonézül, mert a nyelvekkel kitágul számunkra a világ. Szeretném befejezni a disszertációmat, hogy a térképészet doktora lehessek.

  • Mire vagy a legbüszkébb? 

Meghívtak a New York Fashion Weekre, és hogy kijuthattam, és erről interjut adhattam a RTL Klub Híradóban. A Marks and Spencer és a Spriengfield arca lehettem. A Cosmopolitannél saját rovatom és blogom volt Blogger Shopping Day megszervezésére, amivel bloggereket fogunk össze itthon. #FESTYCHANNEL elindítása.

Festy

  • Miben vagy a legjobb?

A kitartásban és a komplex gondolkodásban.

  • Kivel töltenél el egy napot? 

A The blonde salad bloggerével Chiaraval, hogy tanuljak még tőle a blogolásról.

  • Mikor vagy a legboldogabb? 

Amikor sikerélmény ér vagy amikor együtt lehetek azokkal, akiket szeretek.

  • Mi a legkínosabb blogger élményed?

Volt már pár, de erről most nem szeretnék beszélni, mert nem jelentős a sok fantasztikus dolog mellett, ami a bloggal kapcsolatban ért.

  • Kedvenc helyed?

Budapesten a Sas-hegy, ahonnan látni az egész várost. Ha a világból kellene mondani, akkor Pagang, Szumátra mellett lévő kis lakatlan sziget.

  • Utazásaid során melyik hely tetszett a legjobban?

Nehéz egy helyet mondani, mert térképész vagyok és a földrajz a szenvedélyem… Ahova bárhányszor visszatérnék, az Ázsia. Teljesen magával ragadott a hangulata. Európából London tetszett a legjobban, Észak-Amerikából New York, Közép-Amerikából Kuba, Dél-Amerikából Rio de Janeiro, Ázsiából pedig Nepál.

                                Stílusőrültek, ha összejönnek: Festy és Anami

www.festyinstyle.blog.hu

http://anamiblog.com/

Pápay Anami/Paraméter