Édes élet plus size módra

Még mielőtt bárkit is megtévesztene a cím én nem vagyok plus size. Se nem „szerencsére”, se nem „sajnos”. Nő vagyok a szokásos megfelelési vággyal, ez a cikk pedig azokról a nagyszerű nőkről szól, akik kilóikat felvállalva divatot és példát teremtenek.

Édes élet plus size módra

„Hivatalosan” a plus size státusz a 42-es mérettől kezdődik, de az elmúlt években eluralkodott csontkollekciók mellett egy átlagos 38-as méret is nagynak tűnik. Szerencsére elindult egy pozitív változás a jelenlegi blogger generációnak köszönhetően, mely arcul csapja Lagerfeld sznobizmusát és kertelés nélkül megmutatja valóját.

A plus size divatbloggerek mára már szinte ugyanolyan hírnévre tettek szert, mint karcsúbb társaik. Ennek egyik legszebb példája, hogy az evente ketszer megrendezett londoni divathéten külön figyelmet szentelnek a méretesebb idomoknak, és a LFW történetében immaron 2 éve plus size bemutatókat is rendeztek.

A nagyvilág már tele van duci divatbloggerekkel és aki még nem tudná, a magyar nők is képviselik ezt a vonulatot. Íme az általam leginkább kedvelt két magyar plus sizer: Judit és Zsuzska.

Mindketten elismerésre méltó munkát végeznek a női öntudat pozitív fejlesztésében, ezenkívül folyamatosan jelen vannak a médiában is. Nők ezreit inspirálják remek outfitjeikkel és életfilozófiájukkal. Engem is, mert látszik, hogy őszintén csinálják a dolgukat, hogy szeretik magukat, így másokat is és mert utat mutatnak ebben a kaotikus médiavilágban.

Judit – www.plus-size-life.blogspot.co.uk

Zsuzska – www.beautywithplus.com

Anami/Paraméter