Bobbi Kristina Brown halálában való közreműködéssel vádolják élettársát

A néhai Bobbi Kristina Brown bíróság által kijelölt gondnoka újabb súlyos váddal illette pénteken a közelmúltban elhunyt fiatal nő élettársát, Nick Gordont: a bírósághoz benyújtott keresetben a barátnője halálában való közreműködéssel gyanúsítja.

Bobbi Kristina Brown halálában való közreműködéssel vádolják élettársát

A vád szerint Gordon "mérgező koktélt" adott Bobbi Kristinának, és arccal lefelé fordította a fürdőkádban. Whitney Houston 22 éves lányát január 31-én találták meg atlantai lakása fürdőkádjában eszméletlen állapotban. Az ezt követően hónapokig kómában fekvő Bobbi Kristina július 26-án hunyt el egy hospice otthonban. 

Gordon ellen a bűnügyi hatóságok nem emeltek vádat. Az első halottkémi jelentés nem tudta megállapítani a halál okát. A további vizsgálatok eredményére még heteket kell várni.

Bobbi Kristina bíróság által kirendelt gondnoka, Bedilia Hargrove június 24-én fizikai bántalmazás és lopás miatt 10 millió dolláros keresetet nyújtott be Gordon ellen egy Fulton megyei bíróságon.

A keresetben azt állítja, hogy január 31-én Bobbi Kristina Brown és Gordon hangos szóváltásba keveredett. Mikor később a fürdőkádban rátaláltak, öntudatlan volt, a szája feldagadt és egy foga ki volt ütve. A dokumentum szerint a Gordonnal való veszekedés vezetett ahhoz, hogy "Brown életveszélyes testi sérüléseket szenvedett". A férfi állítólag Brown bankszámlájáról felhatalmazás nélkül több mint 11 ezer dollárt vett ki, mialatt barátnője kómában feküdt.

MTI/para