Rába Quelle: Befűtöttünk októberre!

Az ősz beköszöntött. Elérkezett a pillanat, hogy a vágyakat tettekre cseréljük: forró termálfürdőzésen vegyünk részt és immunerősítő szaunázásra bírjuk testünket-lelkünket. Megváltozott nyitva tartás, jelentős kedvezmények, szombatonként élményprogramok a hangulatos wellness jegyében a győri Rába Quelle Élményfürdőben! És ha már október, akkor stílusosan Oktoberfest! Szombatonként egy korsó csapolt Arany Ászok sör ára csupán 490 Ft!

Medencéink vizének hőfokát megemeljük, így 35-36, illetve 37-38 fokos gyógyvízben élvezhetjük a pihenés pillanatait. Szombat délelőttönként kölyökszauna, délutánonként szaunaszeánsz-programokkal készülünk. Rendszeresen színesítjük a szombati programokat instrumentális konga show-val, aquafittnesszel.

Indul a szaunaszezon! Ennek megfelelően alakítottuk ki jegyárainkat! Hétköznap 3700 Ft, hétvégén 4100 Ft a szaunával kombinált fürdőbelépőjegy.

Minimum 4 fős, bármilyen összetételű család (beleértve, nagyszülő, szülő, gyermek) esetében 2 fő részére biztosítunk díjmentes belépési lehetőséget a szauna területére.

Szaunázók hétvégéje: 

Quelle Katlan Szauna Klub szervezésében délutáni szaunashow!

Vendég szaunamester: a kiváló Bandi Adri

Napi szaunás belépőjegy: 4100 Ft

Szeánsz: 500 Ft / program

  • 15:00  Time
  • 16:00 Szaunázók hétvégéje hivatalos megnyitó (meglepetésprogram)
  • 17:00 Csinibaba
  • 18.00 Egy Gésa emlékirata
  • Továbbá kölyökszauna, instrumentális konga show
  • és 490 Ft-os akciós áron az Arany Ászok csapolt sör

 

Sok szeretettel várja Önt a győri Rába Quelle csapata.

(PR-cikk)