Hibaüzenet

Notice: unserialize(): Error at offset 22 of 27 bytes in variable_initialize() (line 935 of /var/www/parameter.sk/web/includes/bootstrap.inc).

Ő lenne a legszexibb szlovákiai nőgyógyász?

Az orvosin tanult, saját nőgyógyászati rendelője van, és a Nový Čas cikke szerint ő lehet az egyik, ha nem a legszexibb nőgyógyász az országban. A 39 éves szeredi František Janíčekről van szó, aki az orvosi praktizálás mellett modellkedik.

Ő lenne a legszexibb szlovákiai nőgyógyász?
Fero Janíček (Forrás: Nový Čas) - További fotókért kattints!

Fero Janíček már gyerekkora óta orvos szeretett volna lenni, arra viszont sosem gondolt, hogy modell lesz, ráadásul a kettőt össze is köti. Ma hétfőtől csütörtökig rendel, péntektől vasárnapig pedig a modellkedésnek hódol. 

"Abszolút tervezetlen volt. Néhány éve egy barátommal készítettünk néhány fotót, aztán már maguktól jöttek az ajánlatok. Tehát kimondottan unalomból kezdtem fotózkodni" - árulta el a lapnak.

Elsődleges számára ugyanakkor máig az orvoslás, kilenc éve nyitotta a rendelőjét. Noha nyilván hölgyek járnak hozzá, szavai szerint eddig egyikük sem jelezte semmilyen módon, hogy bejönne neki. "Inkább a nővérkének mondják" - fűzi hozzá mosolyogva. 

Szavai szerint ugyanakkor a rendelőbeli flörtölés szóba sem jöhet, ugyanis komolyan veszi a munkáját.

A szemrevaló nőgyógyász pénteken leveti az orvosi köpenyt és utazik külföldre, rendszerint Olaszországba, Milánóba vagy Rómába, ahol portrékat, néhol aktokat fotóznak róla. Elmondása szerint ez néha csak néhány órát vesz igénybe, máskor egy egész napot. Hozzáteszi, amint már nem fogja ez szórakoztatni, abbahagyja.

"Nagyon nehéz, ugyanis nincsen magánéletem egyáltalán. Vagy a rendelőben vagyok, vagy pedig úton. Ráadásul a testem rendkívül szigorú diétát igényel és a végsőkig ezt sem lehet tartani. Úgy gondolom, már olyan nagyon sokáig nem fogok fotózkodni" - szögezte le.

Barátnője nincs, szavai szerint ugyanakkor nem egy kigyúrt hölgyre, mint inkább a lehető legtermészetesebb külsejű nők az ideáljai.

(Nový Čas)