Meggyilkolták otthonában a fiatal amerikai rappert

camera

1

Meggyilkolták otthonában a fiatal amerikai rappert

Fotó: Jeremy Moeller / Getty Images Hungary 

Megosztás

Meghalt Pop Smoke amerikai rapper, eredeti nevén Bashar Barakah Jackson. A 20 éves férfit Los Angeles-i otthonában gyilkolták meg szerdán a hajnali órákban.

A rendőrség először csak annyit közölt, hogy egy fegyveres rablás során otthonában meglőttek egy férfit, aki később a kórházban életét vesztette. Később a Republic Records kiadó közleményéből kiderült, hogy az eset során Pop Smoke vesztette életét.

A rendőröket 4 óra 55 perckor rablás miatt riasztották a Hollywood Hills-i ingatlanhoz. A járőrök hat percen belül a helyszínre értek, ahol megtalálták a sérült rappert, és bár kórházba szállították, belehalt sérüléseibe.

Egylőre nem tudni, kik lehettek az elkövetők. A TMZ információ szerint az ingatlanban éppen bulit tartottak, amikor megjelent két maszkos ismeretlen, akik több lövést is leadtak, majd elmenekültek. A Brooklynban született és nevelkedett rapper minden bizonnyal bérelte a Los Angeles-i ingatlant.

A fiatal rapper haláláról többek között 50 Cent, Nicki Minaj, Chance The Rapper, Young M.A. és Freddie Gibbs is megemlékezett.


(Index)

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program