Minőségi énidő? A Carbonában mindent megtalálsz hozzá!

Belegondoltál már, hány perced jut önmagadra egy nap? A NaturMed Hotel Carbona országos felmérése szerint a megkérdezettek 82 százaléka véli úgy, hogy legalább napi egy órát csak magunkra kellene figyelnünk. Szerencsére a különleges adottságú hévízi szállodában minden megvan, amire szükség lehet a minőségi énidő eltöltéséhez: színvonalas wellness-szolgáltatások, többgenerációs programajánlat és nyugodt környezet.

Minőségi énidő? A Carbonában mindent megtalálsz hozzá!

Mindenkit más tesz boldoggá, de egy hozzávalóra mindannyiunknak szüksége van: ez a minőségi énidő. A saját magunkra fordított óráknak, a kedvtelésből végzett tevékenységeknek, a különféle hobbiknak vagy a világ zajától való elvonulásnak az orvosok szerint is komoly szerepe van a kiegyensúlyozott lelkiállapot és az egészség megőrzésében.

A Carbonában kíváncsiak voltunk, mely szállodai szolgáltatások segítik leginkább ennek a minőségi énidőnek a biztosítását, ezért a témában országos kutatást készítettünk. A válaszadók 41 százaléka a legfontosabbnak a minőségi wellnesskezeléseket jelölte meg, 34 százalékuk a család minden tagja számára egyéni lehetőségeket kínáló programválasztékot, 30 százalékuk pedig a nyugodt alvás feltételeit. Emellett fontosnak találták még a megkérdezettek, hogy a hotel rendelkezzen nyugalmas, tágas belső terekkel, valamint sokféle fitness- és mozgásprogram is elérhető legyen a kínálatában. Örömmel láttuk ezeket a válaszokat, hiszen a Carbonában mindez elérhető!

Hogyan tölthetsz nálunk minőségi énidőt? Wellness- és fürdőrészlegünkön termálvizes medencékben lazíthatsz, szaunarészlegünkön pihentető csendben méregteleníthetsz, beauty részlegünkön szépészeti kezelésekkel kényeztetheted magad.

Ha pedig az egészségeddel kapcsolatban még többet szeretnél megtudni, szakembereink felmérik fizikai állapotodat, és személyre szabott megoldásokat kínálnak.

Az aktív pihenésre vágyók nálunk különféle mozgásformák közül választhatnak a szabadtéri tornától a zumbán át az aquafitnessig. Emellett persze a Carbonában minden generáció megtalálja a saját korosztályának megfelelő programot: lehet az játékos vetélkedő, segway-túra vagy a vacsorát követő zenés-táncos est. Attól sem kell tartanod, hogy a gyerkőc mellett mégsem marad elég időd önmagadra, szünidőben nyugodtan bízd a lurkót Törpeklubunk animátoraira!

Bármennyit is rexaltál napközben, a nyugodt éjszakai alvásnál nincs pihentetőbb. Ezzel a Carbonában is tisztában vagyunk, ezért nálunk többféle párna közül te választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet!

Máris úgy érzed, szeretnél kilépni a hétköznapi taposómalomból, és egész hétvégén át csak magadra figyelnél, de még nem tudod, hol találsz hozzá nyugodt körülményeket?

A Carbonában minden adott a tökéletes énidő eltöltéséhez!


NaturMed Hotel Carbona**** superior

A NaturMed Hotel Carbona Hévíz nagy hagyományokkal rendelkező, közkedvelt gyógy- és wellness szállodája. 260 szobájával, több mint 1000 négyzetméter felületű fürdőkomplexumával, valamint 230 fős alkalmazotti létszámával a dunántúli és a balatoni régió szállodaiparának egyik legjelentősebb szereplője. A Hotel Carbona minőségi szolgáltatásaiért 2008-tól folyamatosan elnyerte a Turizmus Minőségi Díjat, 2012-ben megkapta a European Health Spa Award-ot, 2013-ban pedig – szállodák között egyedüliként – másodszor is Magyar Termék Nagydíjjal ismerték el. A Carbona elnyerte az MSZÉSZ és a Magyar Turizmus Zrt. „Év Szállodája” díját négy csillag superior kategóriában a 2013-as eredményei alapján, 2014-ben pedig a MagyarBrands elismerést. A Gault&Millau Magyarország 2015-ös kalauza szerint a hévízi NaturMed Carbona a legjobb négycsillagos wellness szálloda Magyarországon, a FIT Resien közönségszavazatai alapján pedig 2014 legjobb Health & Spa szállodája. A TripAdvisor közössége a hazai TOP 10 hotel közé választotta a Carbonát családi hotelek kategóriában, és a szállodának ítélte a TripAdvisor Travellers’ Choice 2015 díjat.

www.carbona.hu | www.facebook.com/hotelcarbona

(PR-cikk)