Már nagyon vágyik egy kisbabára a 41 éves ex-szupermodell

Az ex-szupermodell, üzletasszony és műsorvezető az élete minden területén extra sikeresnek számít: boldog kapcsolatban él, saját talk-showja és sminkmárkája van, ráadásul a Topmodell leszek! című népszerű reality szériája már évek óta az egyik legmenőbb műsor az Egyesült Államokban. Egy dolog hiányzik csak az életéből: a bébi – írja a joy.hu.

Már nagyon vágyik egy kisbabára a 41 éves ex-szupermodell
Fotó: enstarz.com

 Tyra a People magazinnak adott őszinte és szívszorító interjújában vallott arról, hogy milyen nehéz időszakon van túl.

„24 éves korom óta mondogatom magamnak, hogy majd jövőre vállalok gyereket… Mindig közbejött valami, ami miatt nem tudtam megvalósítani ezt az álmomat. A vállalkozásaim, műsoraim menedzselése nagyon sok időt és energiát igényel.”

A 41 éves modell és fotós szerelme, Eris Asla már a lombikprogramon is túl van – Tyra erről az élményéről most először nyilatkozott, ami nem csoda, hiszen nem könnyű hónapokon ment keresztül.

„Bevallom, voltak szörnyű pillanatok, amikor úgy éreztem nincs tovább. A sok kudarcélmény megviseli az ember lelkét és ez csak egyre nehezebb lesz, ahogy én is idősödöm. De nem adom fel! Szeretnék végre anya lenni és átélni ezt a csodát!”

joy.hu