Kiírta a férfi a Twitterre, hogy nincs jól – nagyon megható az, ami ezután történt

A Surrey-ben élő Edmund O'Leary régebben egészségvédelemmel foglalkozott, azonban munkanélkülivé vált, házassága is tönkrement, volt egy nagy mélypontja, ki is posztolta a Twittere, hogy nem érzi jól magát - írja a hvg.hu.

Kiírta a férfi a Twitterre, hogy nincs jól – nagyon megható az, ami ezután történt
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

 

"Kérlek, ha látod ezt a bejegyzést, szánj néhány másodpercet arra, hogy beköszönsz. Köszönöm"

– fűzte hozzá a bejegyzéséhez.

Nem kellett sokat várni a kommentelőkre, Edmund több ezer üzenetet kapott, mindenki a támogatásáról biztosította őt, sőt privát beszélgetéseket is felajánlottak neki. Volt. aki fotókat, videókat küldött a felvidítására. Így tett a Fox News egyik riportere is, aki szerint nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki így felvállalja az állapotát, s ő emiatt tiszteli őt, ő egy húsvétra készült bárányos tortárl küldött neki egy fotót (vagyis inkább a fotó arról szólt, hogy el szerette volna készíteni a tortát, de nem úgy sikerült, ahogy ő azt elképzelte).

Sophia Bush és Joseph Morgan színészek azt üzenték neki, hogy ne féljen, nincs egyedül, a BBC-nél dolgozó Fergal Keane egy vessel próbálta kizökkenteni őt a rosszkedvéből. O'Learynek még a dublini reptér is segített.

A 10 éve depresszióval küzdő férfit meghívták a This Morning című műsorba, ahol fenomenálisnak nevezte azt, hogy ennyien gondoltak rá, biztatták őt. Legszívesebben egyenként mindenkinek megköszönné, de tudja, hogy ez lehetetlen.

viahvg,hu