Kiderült, kik fotói a legnépszerűbbek az Instagramon

Az Indepenedent közzétette, hogy kinek a fotóját lájkolták a legtöbben az Instagramon – írja a hvg.hu.

Az 1. helyen Beyoncé azon fotója végzett, amellyel bejelentette, hogy ikrekkel várandós. A felvételt eddig több mint 11 millióan lájolták.

Második helyen Cristiano Ronaldo végzett, mégpedig annak a fotónak köszönhetően, amin barátnője, Georgina Rodriguezzel ésfiával Cristiano Jr.-ral láthatóak egy kórházi szobában, ami a focista kislányának, Alana Martinának a születése után készült. Ronaldo így jelentette be negyedik gyermekének világrajöttét. A portugál focista nem sokkal marad le lájkokban Beyoncétól.

Selena Gomez harmadik lett (10,3 millió lájk) a sorban, ami vesetranszplantációjával kapcsolatos. Az énekesnő idén szeptemberben árulta el, hogy veseátültetésen esett át. Az pedig tudvalevő, hogy Selena lupuszban, egy autoimmun betegségben szenved. A veseátültetéséről szóló bejegyzése után pedig valaki félmillió dollárt utalt a Lupus Research Alliance alapítvány számlájára.

A negyedik helyet is Beyoncé szerezte meg (10,2 millió lájk)Az amerikai énekesnő júliusban mutatta meg a nyilvánosságnak ikreit, Sir Cartert és Rumit.

 

Príspevok, ktorý zdieľa Beyoncé (@beyonce),

Az ötödik hely pedig Ronaldóé lett (8,2 millió lájk), a nyáron született ikergyermekeiről készült fotót 8,2 millióan lájkolták. Az ikreket, Evának és Mateonak hívják.

 

viahvg.hu