Íme a 2017-ben született celebbabák listája

A 24.hu összegyűjtötte, hogy 2017-ben hány magyar és külföldi híresség családja bővült újabb taggal.

Január

Janet Jackson január 3-án egészséges kisfiúnak adott életet. Az 51 éves énekesnő első gyermeke az Eissa Al Mana nevet kapta.

Az egykori Spice Girl, Geri Halliwell január 21-én született fia három nevet is kapott: Montague George Hector.

Az 50 éves Fejős Éva január 23-án adott életet első gyermekének, Linda Zsófiának. Az írónő már nagyon várta a kicsit, a tökéletes harmónia azonban nem sokáig tartott, hiszen párja szeptemberben elhagyta őket.

 

Február

Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté február 18-án köszönthették a legifjabb Kerényi Miklóst, ám a családi idill náluk sem tartott sokáig: az apuka decemberben egy másik nő oldalán találta meg a boldogságot.

Király Viktor ugyan még vár az apsággal, de ikertestvérének, Bennek február 19-én világra jött kisfia, Kai. A pici azóta már járt Magyarországon is.

 

Március

Som-Balogh Edina március közepén kétszeres édesanyává vált. Vetélése után kisfia végre kapott egy testvért, Lilient.

Dopeman nagybácsi lett. Öccsének fia született, akit PetiDope-ként mutatott be a közösségi oldalán.

A Wonder Womanként ismert színésznő, Gal Gadot is márciusban adott életet második lányának, Mayának.

 

Április

A Farm című realityben egymásra talált pár, Brigi és Gergő kapcsolata annyira komolyra fordult, hogy április 20-án megérkezett közös gyermekük, Miló. Briginek a kisfiú már a negyedik gyermeke.

 

Május

A Barátok Közt egykori Lindája, Munkácsy Kata 24 évesen adott életet Serbán Attilával közös kislányának. Hanka május 6-án született.

Horváth Éva 38 évesen vált anyává, amikor május 7-én világra hozta, Kristófot.

Rónai Egon ötszörös édesapa lett. Jelenlegi felesége harmadik közös gyermeküket, Vilmost májusban szülte meg. 

Erdei Zsolt harmadik  – mostani párjával második közös – gyermeke szintén a Vilmos nevet kapta. Koraszülöttként két hónappal korábban, május 18-án jött világra.

 

Június

A birkózó Bárdosi Sándor június első napjaiban vált kétszeres édesapává. Fia után egy kislánnyal, Bárdosi Majával bővült a család.

A dj Lotfi Begi lánya után egyből két fiút kapott. Az ikrek, Zalán és Zorán június 30-án születtek meg.

A hónapban még egy híres ikerpár született. Beyoncé is ekkor hozta világra Sirt és Rumit, akiknek szintén egy nővérük van.

 

Július

Az Éjjel-Nappal Budapestben egymásra talált páros ÉNB Liza és Karesz, azaz Simon Bernadett és Tihanyi Péter is szülőkké váltak. Panka július 27-én érkezett meg.

A Twilight filmek színésznője, Nikki Reed és A Vámpírnaplók sorozatsztárja, Ian Somerhalder július 25-én köszönthették lányukat, Bodhi Soleilt.

 

Augusztus

A Fresh együttes egyik énekesnője, Gyulai Viki augusztus 24-én adott életet első babájának, Samunak. Az anyukát császározni kellett, mivel a kisfiú négy és fél kilóval jött a világra.

A Facebook alapítójának, Mark Zuckerbergnek és feleségének augusztus végén megszületett a második gyermekük is, aki roppant kreatív módon az August nevet kapta.

 

Szeptember

Az olimpiai bajnok teniszezőnő, Serena Williams szeptember elsején lett anya. Kislányát Alexis Olympia Ohanian Jr.-nak nevezték el.

ÉNB Barbi, azaz Csákány Mónika azért hagyta ott a sorozatot több mint négy év után, hogy az anyaságra koncentrálhasson. Lánya, Lilien szeptember 10-én született meg.

Besenczi Árpád szeptember 9-én született kislánya a Liána nevet kapta. A színésznek ő már a negyedik gyermeke.

Szinetár Dóra 40 évesen, szeptember 20-án szülte meg harmadik gyermekét, Benjamint. Néhány nappal később kiderült, hogy a baba Down-szindrómás, ám a színésznő kijelentette, hogy nem kér a sajnálkozásból. Habár a betegségről a szülők sem tudtak a várandósság során, Szinetár elmondta, hogy a terhességmegszakítás egyébként sem lett volna opció számukra.

 

Október

Az Operettszínház művésze, Vágó Bernadett és Miller Zoltán is szülők lettek. Október 13-án született meg Bella lányuk.

Az egykori szépségkirálynő, Cserháti Tamara kisfiúnak adott életet október 27-én. A baba neve: Adamski Ben.

 

November

Sub Bass Monster alias Máté Szabolcs büszkén újságolta el november 1-jén, hogy Belián fia tovább viszi a mikrofont.

Czippán Anett a FemCafé élő adásában árulta el, hogy második babáját várja. Akkor az is kiderült, hogy a műsorvezető meg volt győződve arról, hogy fia után lánya születik majd, de a megérzése nem vált be. Soma november 20-án érkezett meg.

Christiano Ronaldonak november 12-e óta már négy gyermeke van. A legkisebb az Alana Martina nevet kapta.

 

December

Szabó Zsófi is anya lett az év utolsó hónapjában. Kisfiát időzített szüléssel, december 4-én hozta világra. A műsorvezető és férje sokáig gondolkoztak, hogy milyen nevet válasszanak, végül a bibliai Mendelreesett a választás.

Hámori Gabriella színésznő is világra hozta első gyermekét. Politikus párjával, Juhász Péterrel közös kislányukat Lottinak nevezték el. Ebben a hónapban Enrique Iglesias is apa lett: Anna Kurnyikovaterhességéről senki sem tudott, ráadásul ikreknek adott életet.

 

 

24.hu