Hibaüzenet

Notice: unserialize(): Error at offset 22 of 27 bytes in variable_initialize() (line 935 of /var/www/parameter.sk/web/includes/bootstrap.inc).

Ilyen hatással van a döntéseidre a ciklusod

Miranda Grey azt írja a témával foglalkozó könyvében (ami a szép hosszú The Optimized Woman: Using The Menstrual Cycle To Achieve Success And Fulfillmentcímmel jelent meg), hogy akár a megbeszéléseket és a határidőket is nyugodtan igazítsd a ciklusodhoz – írja a joy.hu.

Ilyen hatással van a döntéseidre a ciklusod
-illusztráció-

1. Peteérés előtt: dinamikus szakasz

Ilyenkor könnyebben elszánod magad a cselekvésre, jobb az önértékelésed, optimista vagy, kockázatot vállalsz, logikusan gondolkodsz, gyorsan tanulsz és kitartóan koncentrálsz. Érdemes belevágnod valami újba, legyen szó munkakeresésről, kihívást jelentő projektről vagy akár magánéleti megújulásról.

2. Peteéréskor: expresszív szakasz

Kiválóan megérted mások érzéseit és igényeit, önfeláldozóan viselkedsz, gyakorlatiasan gondolkodsz, jól kommunikálsz, ráadásul találékonyan kezeled a konfliktusokat. Most van itt az ideje a termékeny emberi kapcsolatok ápolásának és az önmarketingnek.

3. Menstruáció előtt: kreatív szakasz

Megszáll az ihlet, kreatív vagy, forradalmi ötleteid támadnak, és ragyogóan megoldod a problémákat. Fizikai energiaszinted csökken, így érdemes inkább a szellemi dolgokra összpontosítani. Jobban elvagy egyedül, és kedved támadhat a pakolászáshoz.

4. Menstruáció alatt: reflektív szakasz

A spirituális tudatosság, az elfogadás, az elengedés, a távlatban gondolkodás, a pozitív vizualizáció és az egyszerű felismerések fázisa. Lassíts és töprengj, hozd meg ekkor a legnagyobb felelősséggel járó döntéseket!

joy.hu