Horrorisztikus eredménye lett a tartós szőrtelenítésnek

A lézeres kezelés égési sérüléseket okozott a nő lábán.

A fiatal nő, Zuzana csupán szép lábakat szeretett volna, ezért úgy döntött, szakszerű módon távolíttatja el tartósan a szőreit az egyik nyitrai kozmetikai központban. A fiatal nő a lézeres kezelés mellett döntött.

„Az első kezelés után, július elején minden rendben volt, szinte semmilyen fájdalmat nem éreztem. A következő időpontot három héttel későbbre kaptam”

– mesélte a 24 éves nő a Nový časnak.

Amikor megkezdték a következő kezelést, fájdalmat érzett a már korábban kezelt bőrfelületen, és azonnal elkezdett vörösödni a lába.

„Azt mondták, hogy ez normális, ezért tűrtem a fájdalmat. Hogy ez megesik, vegyek aloe verás krémet és kenegessem. Az erős fájdalom miatt azonban már hazavezetni sem tudtam”

– emlékszik vissza Zuzana, akinek lábán nem sokkal később égési sérülések és hólyagok jelentek meg.


Forrás: Cas.sk

Azóta bőrgyógyász kezeli a sérüléseket, de nem kizárt, hogy a hegek a későbbiekben is megmaradnak.

A nő szerint azt a reakciót kapta a központból, hogy minden bizonnyal egy az ezerből, akinél ilyen rendellenesség lép fel.

A lap megkereste a nyitrai központot, amely a személyi adatok védelmére hivatkozva nem erősítette meg, hogy a fiatal nőt valóban náluk kezelték, ő azonban számlával bizonyítja állítását, hiszen a kezelésért kétszer 88 eurót fizetett.


(cas.sk)