Görög Zita kisbabát vár

Görög Zita harmadik gyermekét hordja a szíve alatt – értesült a Story magazin. A 38 éves modell-műsorvezető leendő gyermekének édesapja Laczkó Zsolt focista. Zita úgy véli, hogy a baba január 1-én fogant meg.

Görög Zita kisbabát vár
Fotó: Instagram

Görög Zita egyébként 3 évvel ezelőtt már áldott állapotba került, de akkor elvetélt.

"Volt egy kisbaba, aki elment. Most meg sem fordul a fejemben, hogy ebben a kapcsolatban ez megtörténhet. Olyan boldog, nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok, ezért hiszem, hogy minden rendben lesz. Azt hiszem, nagyon szerencsések vagyunk, hogy ilyen hamar megfogant a gyermekünk"

– nyilatkozta a Storynak Zita.

Görög Zita tavaly tavasszal jött össze a 22-szeres válogatott focista párjával. A leendő hármgyermekes édesanya elárulta, hogy gyermekei, a 10 éves Milán és a 9 éves Lotti már nagyon várják, hogy megszülessen a kistestvérük.

 

"Soha nem volt titkom előttük, tudták, ha randevúzom. Bár Zsoltival már ismerkedtünk, egy darabig nem mondtam el otthon. Lottinak jók a megérzései, így amikor összefutottunk Zsoltival egy kávézóban, rögtön felhívta rá a figyelmem.Tudta, érezte, hogy nem vagyunk közömbösek egymásnak. Azt hiszem, hogy a gyerekeimnek az igazi család érzete hiányzott eddig. (…) Eldöntöttem, hogy soha nem akarok olyan férfivel együtt lenni, aki ugyanúgy akarja élni az életét, mint előtte. Az, hogy a párom minőségi időt töltsön a gyerekeimmel, mindennél fontosabb"

– mondta a modell-műsorvezető.

viaStory magazin