Ezért nem érdemes fekete bugyit hordani

Egy ausztrál színtanácsadó szerint alaposan meg kell gondolni, hogy milyen színű alsóneműt választunk, ha javítani akarunk a hangulatunkon.

Anjel O'Bryant színtanácsadó szerint a ruhánk színe befolyásolja a hangulatunkat és az energiaszintünket. Ezét nagyon fontos például, hogy milyen színű bugyit viselünk, mert minden színnek más ereje van.

Különösen hatásos, ha ez az erő a gyökércsakrán keresztül oszlik szét a testünkben. A gyökércsakra az alsónemű alatt található, a gátnál, a nemi szerv és a végbélnyílás között. Összeköti a testet és a lelket a földdel, innen ered az ember energiája. Ezért a szakértő szerint a bugyi színével befolyásolhatjuk a hangulatunkat.

Mindegy, hogy látható-e mások számára, hogy milyen színű alsóneműt viselünk, a szín energiája ugyanis a bőrön keresztül szétárad a testben egészen az agyunkig.

Melyik szín a legjobb?

Attól függ, hogy milyen színt válasszunk, hogy mit szeretnénk befolyásolni. Vöröset vagy pirosat akkor húzzunk, ha fel akarjuk pezsdíteni a nemi életünket. Ez a szín szexi, és nyíltságot sugároz.

Aki álmatlanságtól szenved, annak halványkéket vagy fakó rózsaszínt ajánl O'Bryant, mert ezeknek állítólag nyugtató hatásuk van.

A pirosnál is jobb választás azonban a sötétkék, mint például az ultramarin. Ez a szín nyugtat és professzionalitást sugároz. Az akvamarinkék (amiben magas a zöld aránya) viszont akkor segít, ha erősen koncentrálnunk kell valamire.

A fekete, a fehér és a szürke viszont rossz választás, mert nem vibrálnak, és akadályozzák az energiaáramlást.

A fekete a szakértő szerint arról is tanúskodik, hogy szeretjük a dolgokat (és a párunkat) az ellenőrzésünk alatt tartani. A szürke, hogy érzéketlenek vagyunk, a fehér pedig azt üzeni, hogy foggal-körömmel ragaszkodunk a szabadságunkhoz. A barna egyébként szintén csökkenti az energiaszintünket.

Blikk