Ezért hordta ki béranya Kim Kardashian harmadik gyermekét

A valóságshow-sztár elárulta, hogy azért nem ő hordta ki és hozta világra harmadik gyermekét, mert súlyos terhességi toxémiában szenved – írja a 24.hu.

Emiatt előző terhességeinél komplikációk léptek fel. Orvosa ezután azt mondta neki, nem ajánlja neki, hogy újra szüljön. Kim és fére, Kanye West ezért döntöttek béranya mellett. Kim bevallotta, nagyon nehéz döntést kellett meghoznia:

"Terhesnek lenni teljesen más, de akárki, aki azt gondolja, hogy ez a könnyebb út az teljesen téved. Az emberek azt feltételezik, hogy ez jobb, mivel nem kell törődnöd a fizikai és mentális változásokkal, a fájdalommal és szüléssel, de számomra ez nehéz volt, főleg azok után, hogy én hordtam ki North Westet és Saint Westet is".

Azt is elárulta, hogy szerencsére nagyon jó kapcsolatuk volt a béranyával és teljes mértékben megbíztak benne.

Terhességi toxémia alatt az anya olyan általános megbetegedését értjük mely kizárólag a várandósság állapotához kötött. A várandósság második felében alakul ki és három alaptünete van: vizenyősség (ödéma), magas vérnyomás (hipertónia) és fehérjevizelés (proteinuria). A tünetek súlyosbodása az anya és a magzat életét veszélyezteti. Súlyos esetekben a tünetekhez vagy azok valamelyikéhez görcsroham (eklampszia) és kóma társulhat (a szerk. megj. babafalva.hu)

via24.hu