Ezeket a dolgokat csinálják a pasik szakítás előtt

Ha a párod így kezd el viselkedni veled, akkor biztosa azon örlődik, hogy hogyan jelentse be a kapcsolatotok végét – írja a joy.hu.

- Ha valami fontos történik vele, már nem te vagy az első, akit felhív emiatt. Példa erre, hogy akkor hallod azt, hogy előléptették, amikor telefonon meséli valakinek. Már nem te vagy az első, akivel ezt közli.

- Idegesíti az, amit csinálsz, mindegy miről van szó. Az is, ha hangosan eszel, sietsz, vagy lassan mész, minden miatt rádszól. Ha régebben nem volt ilyen, most minden irritálja, ami veled kapcsolatos.

- Látszik rajta, hogy már boldogtalan. Már nem olyan vicces mint rég, nagyon keveset nevet, s egyre negatívabb. Már nem jó neki veled, csak nem tudja, hogyan mondja meg ezt neked. Nagy valószínűséggel azon gondolkodik, hogy nyíljon meg előtted.

- Már nincs kedve a szexhez, nem kezdeményez, s azt sem veszi észre, ha te közeledsz felé. Folyton elutasít különösebb ok nélkül.

- Kijelenti, hogy gátolod őt a dolgaiban, s néha szeretne egy kicsit egyedül lenni. Remekül érzi magát akkor is, ha nem vagytok együtt. Már nem siet haza hozzád.
 

joy.hu