Egyszerre akar teherbe esni az ikerpár, akiknek nemcsak a külsejük, de a pasijuk is azonos – VIDEÓ 

Az ausztráliai Perthben élő 34 éves Anna és Lucy már eddig is elképesztő összeget költöttek plasztikai beavatkozásokra, hogy a lehető legobban hasonlítsanak egymásra. Szinte betegesen tartanak attól, hogy meg lehet őket különböztetni, amit ők nem szeretnének - írja a Bors.

Egyszerre akar teherbe esni az ikerpár, akiknek nemcsak a külsejük, de a pasijuk is azonos – VIDEÓ 
Fotó: Daily Mail Australia 

A lányok nem csak azonos módon hordják a hajukat, ugyanúgy sminkelnek és ugyanolyan ruhát vesznek fel, de még a barátjuk is ugyanaz a férfi.

Lucy és Anna kilenc évvel ezelőtt ismerte meg a 39 éves Ben Byrne-t. A férfi együtt él az ikrekkel, egyetlen, hatalmas ágyon osztoznak hárman. Anna vagy épp Lucy még szex közben sem marad soha kettesben Bennel - mindent hárman csinálnak, és emiatt a lányok állítólag nem is féltékenykednek egymásra - írja a Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Az igencsak bizarr életet élő testvérpár a YouTube-on számolt be arról: a mindennapjaik is eléggé különösen alakulnak. Naponta egyetlen alkalommal esznek, a nap jó részét (átlagban hat órát) pedig edzéssel töltenek. 

"Túl sokat edzünk. Az edzés megszállottjai vagyunk" 

- magyarázták, hozzátéve, hogy van úgy, hogy annyit edzenek, hogy másnap szó szerint képtelenek lábra állni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

És ez nem minden. 

„Ha Anna vécére megy, mennem kell nekem is, mert ugyanannyit eszünk és iszunk, együtt zuhanyozunk, egyszerűen soha nem vagyunk külön” 

- magyarázta Lucy, hozzátéve:

„Nagyon stresszes az életünk. Mindig méricskézni kell a tányérunkat, mindennek egyformának kell lennie.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A testvérpár egyszerre is szeretne teherbe esni. Egy vágyuk azonban valószínűleg sosem teljesülhet: hogy mindketten hozzámenjenek a férfihoz. Az ausztrál törvények ugyanis szigorúan tiltják a többnejűséget.

Bors/Daily Mail