Hibaüzenet

Notice: unserialize(): Error at offset 22 of 27 bytes in variable_initialize() (line 935 of /var/www/parameter.sk/web/includes/bootstrap.inc).

Egy egyszerű trükkel hosszabb és jobb lehet az orgazmus

Egy nemrégiben megjelent tanulmány szerint a nők 40 százalékának nehézségei vannak a csúcs elérésével a szexuális életükben, másoknak pedig sikerül, de csak rövid idejű. A felnőtt játékszereket gyártó Lovehoney egy tanulmányt adott ki, amelyből kiderül, hogy lehet ezt meghosszabbítani, és eléggé egyszerű a megoldás: szexjáték kell.

Egy egyszerű trükkel hosszabb és jobb lehet az orgazmus

A tanulmány célja az volt, hogy megtudja, mi történik valójában (mind mentálisan, mind fizikailag), amikor egy nő szexuális játékkal közelít az orgazmushoz  és mi, amikor anélkül. Arra jutottak, hogy egy nő gyorsabban és átlagosan 17 százalékkal hosszabban éli meg az orgazmust, ha szexjátékszert használ.

Ehhez egyébként 17 nő agyi működését vizsgálták meg idegtudósok, és arra jutottak, hogy a nők alfa agyhulláma drámai mértékben megnőtt, ha műpéniszt használtak (melyik másikat, ha nem éppen a Lovehoney egyik darabját, a Happy Rabbitet).

Dr Nicole Prause a tanulmányt készítő csapat vezetője arról beszélt, hogy az volt a hipotézisük, az eredeti gondolatuk, hogy a nők a szexjátékkal hamarabb érnek el a csúcsra, mint „manuális maszturbációval”. Ehelyett azt találták, hogy

a nők felfedezték és élvezték, amit az új játékszerük képes kínálni, ami egy hosszabb ideig tartó szexuális élményt jelentet, egy magasabb fokú fizikai érzettel és több izgalommal, mintha a saját kezüket használták volna

– így Prause a Mirror cikke szerint.

(Mirror/24.hu)