Babyblu Babaáruház és Webshop: Mindenünk a baba mosolya!

Az élet kihívásokkal teli, ettől szép és izgalmas. Amikor szülővé válunk, nemcsak a baba, de a családunk számára is új élet kezdődik. Szülőként arra vágyunk, hogy kisbabánk arcára mosolyt csaljunk és boldoggá tegyük őt – hiszen ő az, aki beragyogja életünket. A babáknak szánt termékek kacifántos világában azonban elkél a segítség. A Babyblu azt tűzte zászlajára, hogy elégedett és visszatérő vásárlók kedvenc bababoltjává váljon. A Babyblu Babaáruház és Webshop Győr egyik legújabb és legszebb bababoltja, közel a szlovák-magyar határhoz.

Babyblu Babaáruház és Webshop: Mindenünk a baba mosolya!

Üzletünkben minden megtalálható, amire a babának 2 éves koráig szüksége van.

Árukészletünkben pénztárcához igazítva a legjobb minőségű termékeket kínáljuk a kisbabás és kisbabát váró családoknak, számos márkával, minden árkategóriában: babakocsik, gyermekbiztonsági autósülések, gyerekszoba bútorok és kiegészítők, játékok, ajándékok, babaruhák, babafürdetési és etetési termékek, babaápolási és bababiztonsági termékek.

Igényes és barátságos környezetben, professzionális várandós szaktanácsadással, kedves kiszolgálással, gondosan összeválogatott árukészlettel, folyamatos akciókkal és törzsvásárlói kedvezménnyel várjuk vásárlóinkat.

A cikk alján letölthető kedvezményes kuponunk, mely 7% végösszegi kedvezményre jogosít a kupon felmutatása ellenében 2020. október 15-ig személyes vásárlás esetén (más akcióval nem vonható össze).

Nálunk megtalálja mindazt, ami kisbabája számára a legjobb választás, a Babybluban a vásárlás élmény az egész családnak!

Márkáink a teljesség igénye nélkül: Mutsy, Inglesina, Maxi-Cosi, Chicco, Mamas & Papas, Anex, Cam, iDO, Recaro, Besafe, Römer, Kitikate Bebe-Jou, Luma, Mam Tommee Tippee Avent Lansinoh Sterntaler Babysense Ship Hop, Babyono stb.

Szívesen segítünk Önnek összeállítani álmai babakelengyéjét, vagy tanácsot adunk a tökéletes babakocsi, autósülés kiválasztásában.

Ingyenes várandós szaktanácsadásunkra sok szeretettel várjuk üzletünkben, melyre igény esetén időpontot is foglalhat a +36-70-391-3543 telefonszámon.

A győri Árkád bevásárlóközponttól 150 méterre, a győri belváros közelében, a Móricz Zsigmond rakpart 22. szám alatt találja meg üzletünket, weboldalunk és webshopunk www.babyblu.hu oldalon érhető el.

Nyitva tartás: H-SZ: 10:00-18:30, V: 10:00-16:00

Elérhetőségek:

(PR-cikk)