Babát vár a Barátok közt egykori sztárja

Farkasházi Réka a várandósságáról az anyakanyar.hu oldalon írt. A vallomását azzal indította, hogy megérezte, hogy ebben az évben különleges dolgok történnek majd vele.

Babát vár a Barátok közt egykori sztárja
Fotó: atv.hu

"Éreztem, hogy különleges év lesz az idei. Azt is tudtam, hogy a negyvenedik év fordulópont lesz az életemben, de hogy ekkora, arról csak álmodni mertem.

Tudtam, hogy a negyvenedik év fordulópont lesz az életemben, de hogy ekkora, arról csak álmodni mertem. A szakmai életem eddigi legsikeresebb évét tudhatom magam mögött. Fonogram-díj, telt házas koncertek, szebbnél-szebb színpadi szerepek és idén újra forgathattam. Talán kicsit mozgalmas, mégis harmonikus az életem, a családomnak köszönhetően. A gyerekeink egészségesek, okosak és szépek. Szeretjük és tiszteljük egymást. Nem mindig könnyű, van úgy, hogy küzdelmes az életünk, mi küzdünk, ha kell, de élvezzük, amink van. Egyszóval kerek a világ. És most még kerekebb lesz. Én legalábbis mindenképp.

Hogy a Gólya hozta-e vagy a Mikulás, vagy az Angyalkák, nem tudom. Mert a kislányom jó ideje bombázza őket, minden lehetséges fórumon. És úgy tűnik, hogy azok a kívánságok, amik a szív mélyén rejtőznek, egyszercsak, a legváratlanabb pillanatban beteljesülnek. Idén még igazibb lesz a karácsony a családunk számára. A szüleink harmadik unokájukért izgulnak, a tesóm nyáron már háromszoros nagynéni lesz, mi pedig igazi nagy család. Amilyenre mindig is vágytunk.

Akik velünk örülnek, azoknak köszönjük, akik számára közömbös a hír, megértjük. Azt pedig reméljük, hogy azok, akik egy gyermek születése kapcsán rosszindulatú megjegyzéseket tennének, kivételesen megtartják maguknak" – áll a bejegyzésben.

anyakanyar.hu/para