Annyira meg akarta már csináltatni a körmeit, hogy a szalonban eltitkolta, koronavírusos

A nő két naptól nem bírta tovább karanténban, és inkább hazudott, hogy megcsináltathassa a körmeit.

A Spokane városában (Washington állam) működő Rogue Menai Salon körömszalonban dolgozó Taylor Caravella nevű fiatal nő az Instagramon osztotta meg az alábbi üzenetváltást, ami közte és az egyik vendég között történt - írja a 24.hu.

Az egész azzal indul, hogy a kuncsaft azt írja, ott felejtette a pénztárcáját a szalonban, és szeretne visszamenni érte; Taylor válaszolt, hogy természetesen, nyugodtan jöjjön be. És ezután jön a váratlan fordulat:

"Elég rosszul érzem most magam emiatt, és nem kellett volna bemennem a megbeszélt időpontra, de iszonyúan meg akartam már csináltatni a körmeimet. Két napja pozitív lett a vírustesztem, úgyhogy kérlek, vonulj karanténba."

A műkörmös azt felelte, hogy előtte direkt megkérdezte ügyfelétől, hogy átesett-e már a víruson, illetve előfordulhat-e, hogy nemrégiben fertőzésveszélynek tette ki magát. Ráadásul Caravella azt is közölte a vendégével, hogy mindez azért is fontos, mert immunhiány-betegségben szenved. Erre a következő válasz érkezett:

"Iszonyúan ki akartam már jönni a házból. Két napig karanténban voltam, ne haragudj. Annnnnyira nagyon meg akartam már csináltatni a körmeimet. Láttad, milyen rossz állapotban voltak!"

A műkörmös több hatóságnál is jelentette az esetet – majd kéthetes karanténba vonult. Egyelőre nem tudni, hogy pozitív lett-e a koronavírusztesztje.


(via24.hu)