Adela férje, Viktor Vincze súlyos problémára hívta fel a figyelmet!

Adela és férje, Viktor Vincze gyakran osztanak meg közösségi oldalaikon részleteket a magánéletükből. Ennek nem feltétlen az a célja, hogy felhívják a figyelmet magukra, mint inkább az, hogy rávilágítsanak egy-egy problémára.

Az egyébként galántai származású 29 éves népszerű híradós, Viktor Vincze többször is foglalkozott már az Instagram-oldalán környezetvédelmi témákkal. Felesége hatására kezdett el mélyebben foglalkozni ezzel. 

Nyíltan beszélnek olyan problémáikról is, minthogy például akadályokba ütközik számukra a gyermeknemzést, mivel Viktor spermái kevéssé aktívak. Ezzel másokat is inspirálhatnak arra, hogy felismerjék ezt a gondot és más utat válasszanak. Adela és Viktor pillanatnyilag azon vannak, hogy örökbe fogadhassanak egy gyermeket.

Nagy figyelmet szentelnek a megelőzésnek, és ez Viktor legutóbbi posztjából is kiderül, aminek tartalmáról vélhetően csak a szűk családjuk tudott.

"Adela hosszú távú lelkiismeretes hozzáállásának köszönhetően a ružinovi kórházban nemrég megoldódott a korai stádiumú méhnyakrákkal kapcsolatos problémája. Fájdalom nélkül, pár perc alatt. Az osztályon találkozott egy hölggyel, aki évekig tulajdonképpen nem foglalkozott ezzel, és a rák már átterjedt a teste más részeire is" - fejtette ki Viktor az Instagramon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

83 percent môjho instagramového publika tvoria ženy a mnoho z vás mi píše, že by ste chceli byť ako moja manželka. Dobre teda, teraz máte možnosť. Objednajte sa ku svojmu gynekológovi! Vďaka Adelkinmu dlhodobému poctivému prístupu jej v ružinovskej nemocnici nedávno vyriešili nabiehajúcu rakovinu krčka maternice. Bezbolestne, za pár minút. Na oddelení ale stretla pani, ktorá na to, podľa vlastných slov, roky úplne kašľala a rakovina jej už napadla aj iné časti tela...preventívka by pritom rozvíjajúcu sa chorobu veľmi pravdepodobne odhalila a až 94 percent prípadov následne vyliečila. Ako v prípade Adelky. Možno budete namietať, že by takéto veci mali zostať doma. Prepáčte, vďaka tomu, že sme si vytvorili tabu z debát o mužských a ženských rozkrokoch sa tu páry boja aj svojej najbližšej rodine povedať, že nevedia otehotnieť pre malý počet partnerových spermií. A stovky žien tu u nás každý rok zomierajú úplne zbytočne. . Kedy ste boli naposledy na nejakej preventívke? Otázka platí aj pre chlapov #prevencia foto: @danielinuholpohladu

Viktor Vincze (@viktorvincze) által megosztott bejegyzés,

(Tvnoviny.sk)