A 32 éves nő a Facebookon talált rá a szerelemre egy 16 éves fiú személyében

A 32 éves Kathleen Martin nem egészen 2 éve ezelőtt kezdett irogatni a Facebookon Jackson Fucile-lal. Ez még nem is lenne baj, azonban az egészben az volt az érdekes, hogy a fiú abban az időben töltötte be 16. életévét. A tinédzser felajánlotta Kathleen-nek, hogy segít neki a kerti munkában. Azonban az ártatlan brigádból szenvedélyes románc lett – írja a The Sun.

A 32 éves nő a Facebookon talált rá a szerelemre egy 16 éves fiú személyében
A boldog család (Fotó: Facebook/Jack Fucile New)

Hét hónappal megismerkedésük után Kathleen teherbe esett, közös gyermeküket otthon, a hálószobában szülte meg a kiírt időpont előtt 3 héttel. Kisfiuk, jay most 9 hónapos. Kathleennek az előző kapcsolatából két gyermeke született. Lánya 5 évvel fiatalabb párjánál, Jacknél, aki most 18 éves. Az újdonsült apuka jó kapcsolatot ápol szerelme gyerekeivel. „Egy nagy család vagyunk, s minden nagyon szép“ – nyilatkozta a nő.

Más véleményen van a tinédzser apuka édesanyja, aki 8 évvel idősebb fia párjától. Sokkolta a hír, amikor megtudta, hogy fia kivel jött össze.  Kathleen azonban azt állítja, hogy nem okoz gondokat közte és szerelme között a nagy korkülönbség. Jack jelenleg egy autószalonban dolgozik.

„Jack érettebb a korabelieknél“ – mondta Kathleen. S hogyan reagált arra, hogy a fiú ilyen fiatalon apa lett? „Először megijedt, aztán már nagyon boldog volt, s alig várta, hogy megszülessen a baba“ –jelentette kia  szerelmes nő.

tvnoviny.sk/para