Nicole Kidman őszinte levelet írt a családon belüli erőszakról

Az 50 éves Nicole Kidman szeptember elején nyerte meg a legjobb színésznőnek járó Emmy-díjat, amit a Hatalmas kis hazugságok című sorozatban nyújtott alakításért kapott. A sorozatban a színésznő egy két gyermekes anyát játszik, aki férje bántalmazásainak áldozata. Kidman nyílt levélben szólalt fel a családi belüli erőszak ellen. 

Nicole Kidman őszinte levelet írt a családon belüli erőszakról
Nicole Kidman és az Emmy-díjai (Fotó: AP/TASR)

"Sosem gondoltam, hogy csak azért mert lánynak született hátrányos helyzetűnek kellene éreznem magam" – olvasható a színésznő levelében, majd hozzátette: A gondolat, hogy a nők és férfiak egyenlőek, bele van kódolva a génjeimbe. Egy feminista anya és egy támogató apa által lettem felnevelve.

Kidman azt is leírta levelében, hogy látja azokat a dolgokat amikkel a nőknek szerte a világon meg kell küzdeniük és, hogy ezt a levelet minden olyan nő nevében írja, akiknek valaha is szembe kellett nézniük a családon belüli erőszakkal.

Miután megnyerte az Emmy-díjat, a színésznő megköszönte családjának a hihetetlen támogatást.

"Anya és feleség is vagyok. Két kislányom és egy férjem van, akik arra kértek, hogy folytassam ezt az utat. Nekik is nagyon sokat fel kellett áldozniuk ezért" – mondta el köszönőbeszédében Kidman.

(24.hu)