Nicole Kidman megszabadult a szilikontól

Nicole Kidman  kés alá feküdt, ugyanis úgy döntött, kiveteti a szilikonimplantátumokat a melleiből. „Nem akar semmilyen mérgező anyagot a testében. Régebben büszke volt arra, hogy olyan ruhákat vehetett fel, ami kiemelte formás kebleit – idézi a tvnoviny.sk az Intouchweekly.com-ot.  

Nicole Kidman megszabadult a szilikontól
Fotó: TASR/AP

Nicole két évvel ezelőtt döntött úgy, hogy szilkonmelleket szeretne. Mindenki észrevette, hogy plasztikai sebésznél járt, de  sosem vallotta be, hogy megnagyobbítatta a melleit. Több plasztikai sebész azonban határozottan kijelentette, hogy a színésznő kés alá feküdt.

Nicole határozottan kijelentette, nem akarja azt, hogy mérgező anyag legyen jelen a testében. Az operációt múlt év végén hajtották végre. Ez a gondolata kissé furcsán hangzik, hisz rendszeresen botoxkezeléseken esik át, ami nagyon is látszik az arcán már pár éve. 2007-ben pedig azt nyilatkozta a Marie Claire magazinnak, hogy sose volt plasztikai műtétje.

Fotó: Profimedia.sk

„Mindenki azt csinál a testével, amit akar. Én senkit sem ítélek el emiatt. Én azonban a fizikai egészségben hiszek, engem így neveltek. Nem mehetek a napra, mert érzékeny a bőröm. Gyerekkoromban sokat szenvedtem emiatt. Ma már ennek megvan az előnye“ – mondta pár éve Nicole.

tvnoviny.sk/para