A modell megmutatta narancsbőrös popsiját

Charli Howard brit modell megmutatta, hogy mennyire büszke az alakjára, annak ellenére, hogy nem tartozik a vékony modellek közé. Rengeteg negatív üzenetet olvasott a közüsségi oldalán, ennek ellenére komoly lépésre szánta el magát – írja a tvnvoviny.sk.

A modell megmutatta narancsbőrös popsiját
Fotó: Facebook/Charli Howard

Instagram-oldalán narancsbőrös popsijáról tett közzé egy fotót midnenféle retusálás nélkül. „Azt szokták mondani, minden nap tegyünk valamit a félelmünk legyőzése ellen. Annak ellenére, hogy rengeteget mozgok, gyorsan sétálok, futok és tornázom, narancsbőröm van“.

 

Továbbá leírja, hogy iskolás korában nagyon szégyellte magát a lánykollégiumban azok előtt a lányok előtt, akiknek tökéletesnek tartotta az alakját.  Kellemetlen érzése egyre jobban nőt, amikor meglátta a tökéletes testű modelleket a magazinok címlapjain.

„Amikor kinyitottam a magazinokat, rögtön narancsbőr nélküli színésznőkkel, hírességekkel találtam magam szemben, s ha mégis volt narancsbőrük, akkor az újságok kigúnyolták őket.  Ennek az lett az eredménye, hogy a narancsbőrt olyan dolognak tartottam, amit szégyellni kell.  Idősebben egyre több narancsbőrös nővel találkoztam, s rájöttem arra, hogy ez természetes dolog“ – mondta Charli.

 

„Ne értsenek félre engem. Nem szeretem a narancsbőrömet, de ez nem valami olyasmi, ami miatt le kell ugrani a tetőről. Nem jelenti azt, hogy kevésbé vagyok szép, s emiatt szenvednem kéne“ – tette hozzá mondanivalójához a modell.

Egy tavalyi interjújában elmondta, hogy modellügynöksége is azt tanácsolta, hogy fogyjon le, emiatt eléggé kellemetlenül érezte magát. Otthagyta a modellügynökséget, s a közösségi oldalán csípős üzenetet tett közzé:

„Ha nem efogják fel, hogy nő vagyok, legalább azt értsék meg, hogy emberből vagyok. Nem tudok megszabadulni a csípőcsontontól annak érdekében, hogy keskenyebb legyen a csípőm, s beleférjek a ksiméretű ruhákba. Szeretem a domborulataimat. Ennek ellenére szeretek modellkedni. Sok emberrel találkoztam, rengeteg helyen jrátam, s nagyon büszke vagyok arra, amit elértem. Továbbra is végzem a munkámat, de a saját feltételeim alapján. A mentális és fizikai egészség sokkal fontosabb a számoknál. S ha nem találok olyan modellügynökséget, aki egyetért az elveimmel, magamat fogom képviselni. Ez az én testem, ez vagyok én, ilyen nő vál belőlem“.

 

 

tvnoviny.sk/para