A magyar származású Playboy-modell meztelenül, a kádban szoptatta gyermekét

Ildiko Ferenczit sokan a világ legszexisebb édesanyjának tartják, főleg azután, hogy egy olyan fotót tett közzé melyen meztelenül szoptatja kisfiát – írja a tvnoviny.sk.

A magyar származású Playboy-modell meztelenül, a kádban szoptatta gyermekét
Fotó: YouTube

A kanadai magyar származású színésznő, aki nemsokára betölti 30. életévét azt állítja, hogy fia, Daniel előtt nem érezte magát annyira szexisnek, mint mint, anyaként. A kis Daniel 16 hónapos.

Elmondta, hogy a terhességnek és a szülésnek köszönhetően szebbnek és erősebb nőnek érzi magát. Ildiko, aki magyar kereszt-és vezetékneve ellenére Kanadából származik, nagyon aktív az Instagramon Spicy Lil Pepper néven, meztelen testét megmutatta a Playboynak pár héttel a szülése után.

Ildiko küzdeni szeretne azért, hogy ne bélyegzzék meg a gyermeküket nyilvánosan szoptató nőket. Közösségi oldalán rengeteg gyönyörű kép van, amiken a kisfiával látható. Azért posztol ennyi fotót a gyemrekéről, hogy mindenki lássa, milyen erős a kötelék anya és gyermeke között.

Fotó: Profimedia.sk

„Minden női test nagyon szép. Az az érzés is csodás, hogy a tested világra hozott egy gyönyörű kis emberkét. Mindenki azt mondta nekem, hogy a várandósság tönkreteszi majd a testemet és az életemet. Az emberek ezt nem értik. Az élet egy csodás ajándékot adott nekem, s az ő világra jötte után kezdődött el csak igazán az életem“ – jelentette ki Ildiko.

„Olyan nő vagyok, aki mindent akar. Családot, egészséget, jó kondíciót, sikert, szenvedélyt, álmokat, mindet ebben a remek életben“ – tette hozzá mondanivalójához a színésznő-modell.

Fotó: Profimedia.sk

Ildiko olyan tévésorozatokban játszott mint a Smallville, Flash Gordon. Azután kezdett el közzétenni a kisfia szoptatásáról fotókat, hogy többen kritizálták amiatt, hogy nyilvános helyen szoptatta gyermekét.

tvnoviny.sk/para