Kim Kardashiannak már csak béranya szülhet gyermeket

Kim Kardashian szeretne egy harmadik gyermeket, minderről valóságshowjában mesélt – írja  a24.hu. Azzal indokolta ezt a vágyát, hogy a párizsi támadása után elgondolkozott azon, hogy az élet kiszámíthatatlan, s akár hamarabb véget ér, mint ahogy azt ő elképzeli.

Kim azt szeretné, hogy gyermekei nagy családban nőjjenek fel, mert így lesz, akire számíthatnak a jövőben, ha segítségre lesz szükségük. Azonban úgy néz ki, hogy természetes úton már nem igazán esne teherbe, mivel előző terhességei nem voltak problémamentesek, sőt pár hete átesett egy sikertelen nőgyógyászati műtéten. Orvosa rossz hírt közölt vele.

Az elmúlt hetekben azzal volt tele a külföldi sajtó, hogy az amerikai celeb újabb babát szeretne. Kim Kardashian arról beszélt reality műsorában, hogy mihamarabb szeretné bővíteni a családot, a párizsi támadása után ugyanis rájött arra, hogy az élet kiszámíthatatlan és hamarabb véget érhet, mint ahogyan ő azt eltervezte.

"Kanye nagyon ideges volt a műtét miatt, de tudom, hogy ő is akar még gyerekeket. Úgy érzem, egy béranya lehet számomra az egyetlen lehetőség" – jelentett ki Kardashian a valóságshowjában.

 

24.hu