Így néz ki Kim Kardashian mindenféle retus nélkül

Múlt héten sokan kritizálták Kim Kardashiant amiatt a kijelentése miatt, hogy nagyon örült annak, hogy lefogyott az influenzának köszönhetően. Sokak szerint szörnyű dolog egy olyan betegséggel viccelődni, amibe még bele is lehet halni – írja a tvnoviny.sk.

Khloe Kardashian azonban kiállt a testvére mellet, akit ő a példaképének tart, s szerinte szupervékony és nagyon szép. Az igaz, hogy a valóságshow-sztár rengeteget fogyott, sés sokkal jobban néz ki, mint két terhessége előtt. A közösségi oldalakon azonban általában retusált fotókat tesz közzé, vagy filterekkel javított azokon.

Sok fiatal lány szeretne hasonlítani Kimre, s midnent képesek megtenni annak érdekében, hogy jól nézzenek ki. A legújabb fotók azonban felnyithatják a szemüket.

A Kardashian-lányok Mexikóban nyaralnak, s Kim az első napon színes bikiniben mutatta meg magát, következő nap fürdőruhát vett fel szürke trikóval, ami nem igazán állt jól neki. Előlről nézve még nem volt gond, mert vékony a dereka, amit fűzők hordásának köszönhet. Hátulról azonban elég szörnyű látvány a kétgyermekes édesanya, mivel  a fürdőruha kiemeli még mindig hatalmas popsiját, nem igazán előnyös számára az ilyen típusú fürdőruha.

 

 

Kim sem tökéletes, mint ahogy senki sem az, azonban a valóságshow-sztárnak nem szabadna  hamis képet festeni magáról a nyilvánosság előtt.

tvnoviny.sk/para