Hibaüzenet

Notice: unserialize(): Error at offset 22 of 27 bytes in variable_initialize() (line 935 of /var/www/html/includes/bootstrap.inc).

Hazaengedték Erdei Zsolt koraszülött kisfiát a kórházból

Erdei Zsolt és párja már megnyugodhatnak, mert hazaengedték kisfiukat, Vilmoskát a kórházból. A kisfiú május 18-án jött világra, két hónappal hamarabb a kiírtnál 1480 grammal. Mivel kroaszülött volt, inkubátorban tatották és lélegeztetőgépre kapcsolták – írja a Ripost.

A gondoskodásnak köszönhetően sokkal jobban lett, hízptt is. A legutóbbi hírek azonban arról szóltak, hogy emésztési problémái vannak, s az orvosok sem tudták, pontosan mi baja lehet Vilmoskának. Azonban őgy néz ki, a baba jobban van, így szülei hazavihették őt a króházból.

"Nehéz időszakon vagyunk túl, de végre fellélegezhetünk. Réka mindvégig a kórházban volt Vilmoskával, nagyon aggódott érte. Néha már a tekintetemmel kértem elnézést az orvosoktól, amiért a párom állandóan kérdésekkel bombázta őket. Persze én is nagyon aggódtam a fiamért, de bevallom, ösztönösen érzetem, hogy nem lehet vele nagy baj – nyilatkozta a Ripostnak a bokszoló.

Ripost